Monday, August 27, 2012

NOVEL : KAHWIN,6 BULAN JE?! BAB 8



SILA KLIK LINK DI BAWAH BAGI MEMBACA BAB 8 DI P2U.

/http://www.penulisan2u.my/2012/11/novel-kahwin-6-bulan-je-8/

p/s:mekasih sebab baca entry ini.maaf kalau sikit sebab x de mase nak tulis.
kalau anda rasa karya ini best dan nak cepat 4 next entry,please...:
40 up comment 4 next entry
30 up hit like n share fb di bawah.
mekasih semua.love u all!!!

57 comments:

t!ha M!n said...

akak asal kena comment sampai 40. .....
Banyak sangat lah....
Tapi pape pon best lah.....
Gambar siwon pon meletup giler...

lindah mimie said...

Nak lagiiiiiiiiiiiii.............xpe wlupn entry ckit yg pntg ada.....tq crystal anabella......!!!!!!

eija said...

sweet kn dorg nie

aisy said...

Ganas giler ixuna.. Kalau jdik maid, mesti huru hara

Lula An-Nada said...

ooo... naughty yer ixuna...

Anonymous said...

akhirnya.......... bebaloi tggu....

mayra shah said...

ⓑⓔⓢⓣ ⓔⓥⓔⓝ ⓒⓚⓣ. ⓒⓟⓣ ⓨⓔⓡⓡ ⓢⓜⓑⓖ.

Anonymous said...

bestnyd.. xsbr nk bca cerita selanjutnya

Anonymous said...

wahhh.. bez sgt2... xsabo nak bace bab yg seterus nya..

NurAtiZa said...

Tak dapat bayangkan kalau Ixuna jadi maid....hahaha rasanya habis semua barang-barang dalam rumah Eric tu jahanam...#^_^

Anonymous said...

Best...:P

Anonymous said...

Xuna memang betul -betul ganas...:)

Anonymous said...

bhaya klau ixuna jdi maid..
xlena eric nti...hehehe

yunsu saranghae!!! said...

Best !!!

Anonymous said...

Best10x... Suke10x...

Eunhae DieLa said...

hahaha.. eric n ariel cri nahas.. cm ne la kalu xuna jd maid utk semggu msti kecut perut ariel

Anonymous said...

bestttt sgt2 cite ni.... ^_^

QiS said...

anabella spt post entri seterusnya ye...wah semakin menarik...apa ye jd masa seminggu jd maid tu...ntah2 diaowg kawen masa seminggu tu ke awak...good job writer..

Norana Said said...

ganas2... tp ixuna kena jd maid eric jugakkan..?? x sabar nak baca.. hihihii..

Ayna-Dilloshes said...

OH Yeah! BEst sgt kak... Haha.. Eric ngan Ariel x tahu ke yg Ixuna tu anak Insan Nur Kamil? mcm mana lah ixuna nk jdy maid.. nmpknya jahanam la semua brg2 eric..btw, good job akak.. semua cerita akk membuatkan ayna mcm seperti berada di alam novel.. best sgt.!

Aida said...

BEST :-)

Bellaameera said...

Woohooo jadi maid eric..... Mmg meletoop larr tau

Nasrin Arisha said...

Best! :D

Nasrin Arisha said...

Tak sabar menunggu next entry, agaknya Ixuna akan menjadi maid Eric? Kui kui~~

Gadis_January said...

best/ nexttt , please

Anonymous said...

aduhai...ganas btol la c ixuna ni,wlaupn die gns ttp sweet sgt2....cpt2 la bg new n3 ek??

Anonymous said...

Bestnye akq :) hanan suke.. like...like...like....like...like.... ~

Anonymous said...

Best 👍

one_wana said...

terbaek lah....laen dari yang laen..cepat2 update..tapiiiiiiii nape byk sgt komen tueee...huhuhu....

Anonymous said...

Smbg lgi....

Anonymous said...

Nak lgi....

Anonymous said...

Cpt smbg....

Anonymous said...

Best n terbaek....!!!

Anonymous said...

cepatttt nxt n3...

Kim Shin Hye said...

ganaz weii xuna nie...
anyway...da trbyang da xuna pkai mcm wtak anime..msty cute gle..=D

like..like..like...
thanks cik writer tok entry nie!! chaiyok2!!

Anonymous said...

best....nak lagi....

Anonymous said...

CERITA Ni BEST...
Tak sabar nak tgk ixuna jadi maid eric..
macam mana agak nya eric boleh tawan hati ixuna....
wa cepat la sambung tak sabar nak tgk cerita selanjutnya...

Anonymous said...

lambat lagi ke...

Anonymous said...

hai nape la ixuna lurus sangat.... tapi apa2 pun best...

Anonymous said...

bila agak nya dia eric dan ixuna boleh jadi pasangan kekaksih....
macam mana ixuna boleh terpikat gan eric..
sambung

Anonymous said...

Cepat laa smbg....
Suke sgt gan watak ixuna

Puteri said...

Best!

Anonymous said...

:) <3

Anonymous said...

Smbg laa cepat...
Cite nie mmg best n trbaek....

Anonymous said...

terbaik plzzzz sambung cepat dah tak sabar nie mo tahu cerita selanjutnya

sya said...

cite akak nie bez larrrr...... cepat lar sambung.. x ley tunggu dah niee!!!!

Anonymous said...

Giler best sis ! Love it.. hari2 buka blog sis.. sis sambungla lagi yee :) im willing to wait.

mushroom farah said...

x sabar..x sabar nak bca nextnye..nak beli nvl ni klu dh dikeluarkan..:-)

sya said...

cite nie bez lar.. lain dari yang lain..
gud job writer!
cepat lar buat sambungan..

Anonymous said...

Nk lgi....

CRYSTAL ANABELLA said...

all anonymous:thanks all sebab sudi komen dan menyukai K6BJ.KOMEN ANDA SEMUA SNGT SY HARGAI.!!!
sya,mushroom farah,PUteri:terima kasih kerana menyukai K6BJ.sy cuba cepatkan kemasukan setiap entry.perhaps anda semua sentiasa follow novel ini.

CRYSTAL ANABELLA said...

Kim Shin Hye:he3,thanks 4 comment n like K6BJ.
one_wana:nak banyak komen untuk tingkatkan semangat,nak tahu pendapat semua sama ade novel ni best atau tak.
Gadis January,Nasrin Arisha:mekasih sudi bace n komen ye.

CRYSTAL ANABELLA said...

t!ha m!n:mekasih sbb suke K6BJ.SUKE siwon,he3.,akk mmg suke org komen semua entry akk.brulah bersemanagt untuk terus menulis.
lindah mimie,eija,aisy,Lulu An nAda,mayra shah,nur Atiza,:mekasih sebab jadi pengkomen setia dan setia minat dgn K6BJ.LOVE U ALL!!!

CRYSTAL ANABELLA said...

yunsu saranghae,eunhae dilla,Qis,norana said,:mekasih bebanyak sebab sudi komen n sukekan K6BJ.KOmen drp anda semua dapat meningkatkan smngt sy untuk trus bekarya.syg semua.he3.
Ayna Dilloshes:mekasih dek sbb dapat imaginasi novel akak seperti adik brada di dalmnya.,he3.

Anonymous said...

asa klakar pon ada..
memg best la..
truskn lg eh.,

noraishah said...

memg menjolok sarang tebuan lh aril ngan eric nie...

Youngfnau said...

hai nape la ixuna lurus sangat.... tapi apa2 pun best...