Monday, March 11, 2013

NOVEL : KAHWIN 6 BULAN JE?! BAB 18



SILA KLIK LINK DI BAWAH BAGI MEMBACA K6BJ BAB 18 DI P2U.KOMEN N SHARE ANDA AMAT DI HARGAI.TQ.

http://www.penulisan2u.my/2013/04/novel-kahwin-6-bulan-je-18/

19 comments:

saadiah abdul satar said...

Ada2 je diorang ni......nmpk ada perubahan pd ixuna

Anonymous said...

Btol.Chumellyer cerita diarg.

Aida Sherry said...

hahaha..... nakalnya ixuna.... kesian kat eric.... harap hubungan diaorg kan bertambat erat dan ixuna boleh menerima eric selamanya....

nur amirah said...

rindunyer kat citer nie...heee makin cute diorg nie..

baby mio said...

best sangat-2.

Anonymous said...

akak..citer akak best sgt..tak propa OK..saya masih lagi setia tunggu n3 tentang sumpahan bidadari syaitan...sori yer kalo terasa

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Lama tungg en3 bru dri akk, akhirny dpt gak. Hehe! Next en3 please! Cite akk best2! Thumbs up , kak! ;D (Y)

Anonymous said...

bila nak terbitkan novel ni. saya nak beli, best sangat!!! :D

Anonymous said...

Sweet dorg ni.. Bla writer nk post cite sumphn bidadari syaitan.. Ska cite horror fantasy cmtu

nafisah said...

Akaaaaakkkk! Akak mmg the best la kak!! Saya suka gila kt semua karya akak tau!! Smbg tulis crita ni smpai hbis tau kak! Tak sbr saya nk tau ending dia!!!

Anonymous said...

nak lagiiiiii ~!!

Anonymous said...

assalamualaikum,,akak saya suka citer akak ni,,tp sy teringin nk tanya bila agknya akak nk sambung cerita yg tentang (sumpahan bidadari syaitan).. :)

shaynne Beroh said...

bestnya cetanya..bila sambungnya?? tak sabar nak baca..

Anonymous said...

bila nk sambung ni

Anonymous said...

Is-It's
Ia sepatutnya tulisan jawi bkn bahasa jawi...

Anonymous said...

good job.......

Anonymous said...

xde sambungan untuk next chapter ke?x sabar nk baca...