Friday, August 10, 2012

NOVEL : KAHWIN,6 BULAN JE?! BAB 5


SILA KLIK LINK DI BAWAH BAGI MEMBACA BAB 5 K6BJ DI P2U.

http://www.penulisan2u.my/2012/10/novel-kahwin-6-bulan-je-5/




p/s:40 COMMENT KE ATAS untuk next entry.

40  kE ATAS LIKE N SHARE in fb 4 next entry.

he3,thanks 4 reading.Jika anda rase nak bace next4,please leave a comment.Komen anda semua sngt pnting untuk membina semangat sy...<3.

47 comments:

Bellaameera said...

Well as always mmg best

princess ryanna said...

yeayy...jmpa balik jgk dorg...apa yg psti mmg best..

Niigata Ayumu said...

Padan muka diorg! Mmg rezeki Xuna..

Anonymous said...

best sgtttttttttttt

QiS said...

yess...akhirnya ada smbungan..hri2 kite bukak blog ana nk taw en3 bru citer nie...good job writer...cpt2 smbung ye...

Anonymous said...

Sangat suke!!

aiena said...

best2..cpt smbg bella..xsabar nk tau reaksi eric lps kena dendam,,good job dear

Anonymous said...

pergh!!! sungguh best....

Aida said...

TERBAIKKKK!!!! :B

baby mio said...

APA PUN CEPATLAH SAMBUNG YA

::Nora Maney:: said...

best..tak sabar nak tunggu next entri..comel la ixuna dgn eric..hehe

irda said...

best2 cepat sambung..thanks :)

Lula An-Nada said...

'loya tekak mommy, nak mengandung agaknya'
wakakakakaka
part paling best!
tergelak besar baca...huhuhu

eija said...

syum smp tliga...mmg slalu ntikn n3 nie..thx

wafa said...

best la novel ni....cpt r mskkn n3 strusnyer

callisa saffiyah said...

sakit perut aku ketawa....
memang the best lah...

Anonymous said...

this story is interesting and i very like it oh how i wish it could be a novel.

but..

it looks like you ni desperate nak comment and like. i can't imagine if you want 300 comments for the 30th chapter of this novel. be grateful of what you have.

sometimes bila jenguk blog penulis novel, ada yang dapat 2 comment je kat blog diorang. itu pun saya rasa diorang dah cukup bersyukur dari takde komen langsung.

i'm very sorry kalau anabella terasa. btw, saya dah beli BIG dan ia sangat amat best! i'm sorry again. :)

NurAtiZa said...

Dendam Xuna dah terbalas...#^_^
Tak sabar nak tahu apa yang jadi pada next chapter lepas ni...^_^)Y

Anonymous said...

best larhh...

Anonymous said...

best larhh...

Anonymous said...

terbaekk..

Anonymous said...

terbaekk..

Anonymous said...

terbaekk..

Anonymous said...

terbaekk..

Anonymous said...

hahahaha
lawakla....dhsyat btul xuna nie...
tq anabella...syg cik pnulis lbihla..
nk next entry bleh??hehehe..:-)

Anonymous said...

janganla tggu 40 org comment br nk smbg,,,xbest la mcm ni,,,please smbg je la,,,

Anonymous said...

Best...nak lgi.....

Anonymous said...

Terbaek....n best.....

Anonymous said...

Nnnaakkk lgiii....
Cecepat.....

Anonymous said...

Sukee..!!!
Sgt....plz cepat laa smbg....

Anonymous said...

Cite best....
Cpt laa smbg.....

Anonymous said...

bez sgt..xsabo nak nxt bab

Ayna-Missschool said...

huwawa..! lawak la kak.. haha kEsian eric.. smbung lgy ye kak

Anonymous said...

Best...nak lgi..... rmai yg mnt nih...hrap cepat2 la update ep seterusnya k.....tq

Anonymous said...

best sangat..x sbar nk tngu next n3...

Nasrin Arisha said...

Terbaik!! Teruskan :D

niaaaaa said...

terbaik~ heheh

Anonymous said...

thumb up!!!

LiYa Yaya said...

haha. lawak betul si ariel ni. adake dia boleh bagi sebab nak mengandung? haha. padan muka eric tu sbb kena cubitan maut xuna. lain kali, gatal laa lagi. haha. serious best and tak sabar nak tunggu next entry. cepat-cepat tauuuu. hee :D

princess hour said...

rasa macam nak pecah perut baca... teruskan usaha

CRYSTAL ANABELLA said...

princess hour,Liya Yaya,niaaaaa,Nasrin Arisha,Ayna-Missschool:mekasih semua sebb sudi komen dan suke entry ini.InsyaAllah sy akan cuba menulis dgn lebih baik untuk memuaskan hati pembaca semua.:)

CRYSTAL ANABELLA said...

Bellameera,princess ryanna,Niigata Ayumu,Qis,aiena:mekasih semua sebab memberi komen yang memberangsangkan dan like Ixuna dan Eric.Saya akan update new entry apabila komen dan share telah cukup,he3.:) thanks 4 reading n comment.

CRYSTAL ANABELLA said...

Aida,baby mio,Nora Maney,Irda,Lulu An Nada,Ieja,wafa,calissa safiyyah,Nur Atiza:thanks all 4 give a good comment.Saya takkan hold story ni kalau respon drp pembaca memberangsangkan.ape2pon mekasih bebanyak sebab sudi komen dan membaca entry novel ini :)

CRYSTAL ANABELLA said...

to anonymous sama yang komen banyak kali: mekasih awak sebb penat komen banyak kali walaupun awk org yg sama,..saya terharu.he3.mekasih ye sbb sudi komen n follow K6BJ.
to all anonymous:mekasih juge sbb bace entry ini dan rajin meninggalkan komen.Komen dan Like anda adalah semangat saya untuk terus menulis.:)

CRYSTAL ANABELLA said...

anonymous yang komen panjang: firstly mekasih sbb sudi komen dan baca karya saya.second,thanks juge sbb berharap K6BJ akan mnjadi novel.Em..kalau awk ckap sy ni desperate dgn komen.yup..im the one.KOMEN PEMINAT AMAT PENTING UNTUK SAYA MENERUSKAN KARYA SAYA.sy x suke silent reader..hu3,ape2 pon thanks untuk nasihatnya.sy x terasa pun.Dan..sy x lah melampau sangat sampai nak 300 komen untuk entry yang ke 30..:)

CRYSTAL ANABELLA said...

anonymous yang komen panjang:lupe satu lagi hal,mekasih ye sbb dah beli BIG n sukekannya.<3

noraishah said...

wuahahaha dendam terbalas,tp aril lari mane aci...haha cian kat eric...ganas nye xuna nie...