Friday, August 10, 2012

NOVEL : PELAKON CINTA & MR.G BAB 1-29 (P2U)



SILA KLIK LINK DI BAWAH BAGI MEMBACA NOVEL PELAKON CINTA & MR.G DI PENULISAN2U.ALHAMDULLILAH NOVEL INI TELAH TERBIT DI PASARAN DIBAWAH TERBITAN PENULISAN2U SPT PIC DI ATAS.SELMT MMBCE SEMUA.THANKS 4 SUPPORT.





BAB 1,2



BAB 3




BAB 4





BAB 5




BAB 6




BAB 7,8



BAB 9





BAB 10




BAB 11,12



BAB 13,14




BAB 15,16




BAB 17,18



BAB 19,20



BAB 21,22,23




BAB 24,25





BAB 26,27



BAB 28,29

25 comments:

Eppy Safri said...

Menarik,... Mau lg

CRYSTAL ANABELLA said...

Eppy Safri:mekasih kak sebab komen.

0nion_ring said...

sweeet...
npa entry pndek..
nk lgi..
thanks...

Anonymous said...

bestla tq anabella...nk teddy bear jgk...hihi
sweet sngguh aih zaf n mary nie..
jtuh chenta la..

CRYSTAL ANABELLA said...

Onion_rin:x boleh pnjang2 he3.thanks 4 reading n comment.

eija said...

bella cite yg nie xnk buat manuskrip ke??

wany_azrie said...

hehe best2.. nak taw reaksi mak ngn ayh mary bla jmpa zafran..hehe..cpat2 smbong akak.. <3

CRYSTAL ANABELLA said...

eija:dah buat dan manuskripnya,dah lulus pun,cuma tak tahulah bila terbitnya.sebab tulah saya kena hold dulu novel ini.
wany-azrie:thanks sbb baca n komen dek.

Bellaameera said...

I like the story.......

NurAtiZa said...

Best...#^_^
Kalau novel ni dah terbit,cepat-cepat bagitahu ye sis...#^_^

CRYSTAL ANABELLA said...

NurAtiZa:InsyaAllah lau Mr.G terbit nanti sy akan war2kan.thanks 4 comment.:)

CRYSTAL ANABELLA said...

Bellameera:thanks 4 comment.:)

Anonymous said...

saya nk bce yg pelakon cinta bab 26, 27, 28 & 29 di penulisan2u tp xdela..error jer memanjang...letak kat blog bley??

Kalam Cinta said...

Nak comment apa dah ceritanya memang menarik huhuhuhu nak lagiiii.... peace yo waahahaha

MzzDica said...

So sweet..Baru nak berbunga-bunga hati mahu baca..Sambung lagi ya bella.:)

Sakinah said...

Kita dah beli kak! Best gilaaaa :) Best best best best best best best best sangat sangat sangat !!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

saya dah beli novel akak yang ni,best gila!

CRYSTAL ANABELLA said...

Sakinah n anonymous:thanks dear sbb sudi beli MR.G n sukekannya.

Lovely Achik said...

Dear Anabella... Adehhhh ... Mr. G ... Cheq dah jatuh cinta... hu hu hu ... Tahniah Anabella... 5 star...

CRYSTAL ANABELLA said...

Lovely Achik:thanks dear sbb sukekan MR.G.im appreciate it.

Anonymous said...

novel nie dh beli...sukeeee!!! pasni nk beli bakal isteriku gangster...

epis kseesk said...

Dah beli dah... Sangat2 menarik~ jalan cerita yang tak terduga dan puas membacanya~

CRYSTAL ANABELLA said...

anonymous and epis kseek" thanks dear sbb sukekan mr.g n suke dapatkannya.

Violet Ahn said...

Salami kak, Thanks sbb tulis novel ni, novel yg paling best saya pernah baca, novel fav saya ni hehehehe, maafla lambat sgt komen, saya dh ada lama dh novel ni cuma baru skang tergerak hati nk comments hehehehe, novel tu sampai dh kuning dh sbb ramai sgt pinjam hahaaha, semua x puas baca skali jer, bukti bestnye novel akak ni 👍 ,semua 5 bintang,,, full marks tu hahhaha, Thanks again akak, 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Anonymous said...

Salam mba Anabella
sya isna dr indonesia saya suka sekali sma pelakon cinta&Mr. G. Sy mau beli novel gmn y?mhon beri info ke alamat email saya isnawati_prudent@yahoo.co.id
Trims.