Tuesday, March 27, 2012

NOVEL:BAKAL ISTERIKU,GANGSTERNYA!!! BAB 1-32 (P2U)




p/s:kepada semua pembaca yang belum pernah membaca entry2 awal novel Bakal Isteriku,Gengsternya! dalam p2u.Sila klik link2 di bawah bagi membacanya.Novel ini sudah terbit di pasaran terbitan Fajar Pakeer.thanks a lot~

www.penulisan2u.my
Oleh : anabella 1 Oh damn!!!Dah lambat!!! Bella membetulkan skirtnya yang tersingkap ke atas sebelum turun dari kereta Toyota Camry mewah milik



www.penulisan2u.my
Oleh : anabella BAB 2 Syamrein termenung seketika di meja gurunya,pen merah yang tadinya bergerak menanda buku kini bermain main di bibirnya sendiri.Entah



www.penulisan2u.my
Oleh : anabella BAB 4 Apalah malang nasib kereta saya dilanggar kereta perempuan tak bermoral macam awak ni yer..em..pastilah sebab pemandunya memang

www.penulisan2u.my 
Oleh : anabella BAB 6 Baru tiga hari Syamrein menjadi tutor peribadi Bella namun Bella merasakan dia sudah bertahun belajar dengan lelaki itu.Apa yang di



www.penulisan2u.my
Oleh : anabella BAB 9 Syamrein dengan perasaan yang bercampur baur,marah,geram dan sakit hati pulang ke Villa Kejora.Niat di hati ingin mengadu hal Bella
www.penulisan2u.my
Oleh : anabella BAB 12 Bell.. Em.. Bella sedang tekun menyiapkan latihan Matematik Tambahan yang diberi oleh Syamrein.Bella telah memutuskan

www.penulisan2u.my 
Oleh : anabella BAB 15 Baru dua hari tidak tidur di Villa Cenderawasih Syamrein sudah mula tidak senang duduk.Hatinya asyik 

www.penulisan2u.my 
Oleh : anabella BAB 18 OMG!!!,Oh My God!!! Ya Allah..banyaknya Bell!!! Itu ialah antara jeritan Ika dan Farah sebaik saja mereka melangkah masuk

www.penulisan2u.my 
Oleh : anabella BAB 21 Sudah seminggu Syamrein tidak pulang ke Villa Cenderawasih dan tidak menjadi tutor peribadi Bella.Apabila Bella cuba menghubungi



www.penulisan2u.my 
Oleh : anabella BAB 24 Dalam bilik mesyuarat yang berkeluasan lebih kurang dua buah kelas digabungkan semua mata memandang ke arah Bella yang buat muka




www.penulisan2u.my
Oleh : anabella BAB 27 “Danish,kenalkan budak ni pada staf staf then tunjukkan dia apa yang patut dekat syarikat kita ni,kalau di buat hal,report kat






www.penulisan2u.my
Oleh : anabella BAB 30 Bella berpeluk lutut dalam lif,dia menangis teresak esak bersendirian.Empangan air mata yang ditahan sedari tadi terus pecah





L


23 comments:

Ruby_beez said...

Salam dik..x sambung lagi ker entry baru novel ni??

ANABELLA@CRYSTAL said...

BELLA:wsalm..
X sambung dah kak,nk tggu novel terbit,tp x taulh bile,ha3

Hatika said...

Ye ke dh x smbg? Alahai lmbt lak nk tunggu bcetak. Huhu.. Thn ni gak ke?

pixie dust said...

Ble nk cetak novel ni?semua novel bella bwt,best sgt..xsbr nk beli ni..hehe :)

pixie dust said...

Ble nk cetak novel ni?semua novel bella bwt,best sgt..xsbr nk beli ni..hehe :)

ANABELLA@CRYSTAL said...

pixie dust:thanks sbb ckp best.
sy dh hantar novel utk dibuat penilaian,tp x tahulah past atau x,kne tggu lg 2 bulan utk tahu kputusan,nk tggu terbit maybe dlm mase stahon.kalau sy ade syrkt pnerbitan sendiri,skrg pon boleh terbit.ha8

syud said...

:) syud dah lama x baca novel online.jumpa lam p2u, start baca... mmg hebat sgt idea bella..idea luar biasa.. mmg lain dg jangkaan kami pembaca ni... nt war2kan la ea bila novel da publish..mmg akn mkn masa jgk nk terbit... maklumla, nk dpt royalti.. syabas... :)

CRYSTAL ANABELLA said...

syud:thanks sbb minat karya sy n sudi baca juga komen.Insya Allah novel Bakal Isteriku,Gangsternya!!! akan terbit pd bulan 7 atau 8 tahun ini jika tiada sbrang masalah.doakan sy ye,he4.love u!

Siti Nurhaliza Razlan said...

Salam kak anabella :) kalo bole smbung larh smpai hbis bab.. kat sbah nie mau tnggu lgi novel nie.. agak lma jgak tnggu novel nie kat sbah, bosan sgt kalo xda d'tgn..

CRYSTAL ANABELLA said...

Siti Nurhaliza Razlan:Wasalam dek.akk bukan tak nak sambung.tapi tak boleh sambung.bila novelnya dah terbit,akk dah pegang kontrak,x boleh sambung lagi.kalau kat sabah susah ank cari adik boleh oder online dengan FP.:)

Siti Nurhaliza Razlan said...

Alah? xpe larh.. tpi order online tu bole pcya kew? kat mna dpt erkk? n brp lma smpai kat sbah? kak Crystal Anabella bole bgi link dya x?

senapangpatah said...

Karya Anabella semua best2.. heheh.. dari mana dapat idea yg meletops tuu?

CRYSTAL ANABELLA said...

Siti Nurhaliza Razlan:adek boleh google je blog Fajar pakeer,boleh oder dekat sane.
senapangpatah:imaginasi je.he3

Eric said...

:) syud dah lama x baca novel online.jumpa lam p2u, start baca... mmg hebat sgt idea bella..idea luar biasa.. mmg lain dg jangkaan kami pembaca ni... nt war2kan la ea bila novel da publish..mmg akn mkn masa jgk nk terbit... maklumla, nk dpt royalti.. syabas... :)

Nor Hasliza Othman said...

salam..novel ni dh kuar ke?

CRYSTAL ANABELLA said...

Nor Hasliza Othman: Dah lame keluar.boleh cari di kedai2 buku.terbitan Fajar Pakeer. :)

Anonymous said...

jual lagi x buku ni kat?

CRYSTAL ANABELLA said...

Anonymous:BIG ade jual kat kedai2 buku.lau nak beli online ngn FP boleh search blog dieorg .google je ok.mekasih.:)

hanani said...

Kak anabella. Nk tanye, novel nih ade jual lagi tk??

hanani said...

Buku noh ade jual lagi tk??

Anonymous said...

Ade jual lagi x??

Anonymous said...

haah .. ada lgi x ??

Anonymous said...

haah .. ade lgi x ??